SC Ayatis SRL | Expert Contabil Ploieşti | Expertiză Contabilă şi Contabilitate Ploieşti

Contabilitate Imagine 1SC. AYATIS SRL este o societate de expertiză contabilă şi contabilitate înfiinţată în Ploieşti, anul 2003, cu experienţă de peste 25 de ani în domeniu, membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR Prahova).

Suntem firma de contabilitate, care înţelege momentul dificil parcurs de către firmele din România (implicit pe piaţa locală din Ploieşti, judeţul Prahova, prin birou contabil Ploieşti), datorită situației economice şi de aceea propunem cel mai mic tarif de pe piaţă, pentru serviciile prestate.

Misiunea noastră este să oferim servicii profesionale şi de calitate adecvate afacerii dumneavoastră contribuind că această să se dezvolte durabil şi să devină cât mai profitabilă.

Principiile după care Ayatis îşi desfăşoară activitatea sunt cele din codul etic al unui profesionist contabil, şi anume:

  • 1. Integritate
  • 2. Obiectivitate
  • 3. Competenţă profesională şi prudenţa
  • 4. Confidenţialitate
  • 5. Comportament profesional
  • 6. Respectul faţă de normele tehnice şi profesionale

 

Care sunt beneficiile dumneavoastră dacă alegeţi AYATIS pentru servicii de expertiză contabilă şi contabilitate?

1. Eliminarea costurilor suplimentare:
Externalizarea presupune eliminarea în totalitate a costurilor pe care o eventuală persoană angajată pentru activitatea financiar-contabilă le-ar face pentru firma dumneavoastră

Contabilitate Imagine 22. Creşterea profitului
Asigurăm consultanţă fiscală necesară pentru micşorarea fiscalităţii, punându-vă la curent cu toate variantele pe care legea le permite pentru creşterea profitului.

3. Asistenţă permanentă
Ayatis SRL vă acordă asistenţă în fiecare moment în care este necesar, inclusiv pe timpul controalelor organelor autorizate.

4. Acces la legislaţie
Aveţi posibilitatea să accesaţi prin intermendiul nostru, legislaţia actualizată, fără nici un cost.

Oricând aveți nevoie de serviciile unui expert contabil Ploiești bun puteți apela cu cea mai mare încredere la Ayatis SRL.

{lang: 'ro'}